Manresa activa el pla especial de recollida de fulles davant la seva acumulació a la via pública

Els escombriaires es dedicaran majoritàriament a la recollida de fulles i allà on no arribin hi aniran els equips mecanitzats

Plaça Clavé plena de fulles aquest dimecres
Plaça Clavé plena de fulles aquest dimecres | AFT
Redacció
04 de desembre del 2019
Actualitzat el 05 de desembre a les 8:43h
L'Ajuntament de Manresa activarà a partir de dijous un pla especial de recollida de fulles degut a que en les darreres hores, per la pluja i el vent, se n'han acumulat moltes a la via pública. FCC, l'empresa concessionària de la neteja de la via pública, havia lliurat al consistori un pla especial per a la seva retirada la setmana passada.

En el marc d'aquest pla, els efectius es dedicaran majoritàriament a la recollida de fulles durant aquests dies. La majoria faran la feina d'escombrat manual, però si els treballadors no poden acabar tota la feina, ho notificaran i s'hi afegiran també els equips mecanitzats (bufador, aspiradora).

Tot i així, com que els arbres de fulla caduca continuen perdent fulla ràpidament, sovint se'n tornen a acumular una gran quantitat en poques hores. Per aquest motiu el dispositiu especial es mantindrà durant els propers dies.

L'Ajuntament dedica els efectius de què disposa a aquesta tasca, tot i que demana la comprensió de la ciutadania, atesa la dificultat d'arribar a tots els carrers amb celeritat.