Les cobles Mil·lenària i Selvatana i l'Orquestra Maravella posaran la banda sonora al 36è Sarau Artesenc

Organitzat pels Amics de la Sardana d'Artés amb el suport de l'Ajuntament del municipi i la Generalitat, tindrà lloc aquest dissabte

NacióManresa
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:13h
Les cobles Mil·lenària i Selvatana i l'Orquestra Maravella posaran la banda sonora al 36è Sarau Artesenc
Les cobles Mil·lenària i Selvatana i l'Orquestra Maravella posaran la banda sonora al 36è Sarau Artesenc | ASA
Els Amics de la Sardana d'Artés ja ho tenen tot a punt per celebrar la 36a edició del Sarau Artesenc, la gran trobada de sardanistes i amants de la música de sardana provinents de tot el país que enguany se celebrarà aquest dissabte, 7 de desembre al pavelló d'esports del municipi.

Amb la col·laboració organitzativa de l'Ajuntament del poble i el Departament de Cultura de la Generalitat, la jornada cultural i festiva començarà a dos quarts de dotze del migdia amb la vint-i-setena Copa del Sarau Artesenc, que comptarà amb la música en directe de la cobla Mil·lenària.

Les propostes continuaran a les quatre de la tarda amb una doble audició de sardanes a càrrec de les cobles Mil·lenària i Selvatana, i seguiran a dos quarts de vuit del vespre amb la música de l'Orquestra Maravella, que presentarà un repertori de peces tradicionals i populars catalanes, així com també alguna picada d'ullet a la mítica banda Queen.

El 36è Sarau Artesenc acabarà a les onze de la nit amb un ball de gala amenitzat per la mateixa Orquestra Maravella i també amb la Selvatana.

El preu de les entrades per prendre part de la jornada varien segons els actes als quals es vulgui assistir. En aquest sentit, si només es vol participar a la doble audició de sardanes, el preu a pagar serà de 10 euros (pels menors de 16 anys, gratuït); si es té la intenció d'anar només al concert de l'Orquestra Maravella el cost de l'entrada serà de 13 euros (gratuït pels menors de 14 anys), i si només es vol prendre part del ball de nit, el preu serà de 13 euros  (pels menors de 14 anys, gratuït). Així mateix, l'organització posa a la venda un abonament que, pagant 24 euros, permetrà entrar en totes les propostes.

Les entrades ja es poden comprar de manera anticipada als comerços artesencs Plans Fotògrafs o Calçats Garròs.