Una marató de cinema solidari a Manresa per ajudar una nena badalonina amb una malaltia ultrarara

Impulsada per la International Police Association (IPA) del Bages, tindrà lloc el dimarts 10 de desembre als cinemes Bages Centre

Marató de cinema solidari a Manresa per ajudar l'Abril, una badalonina amb una malaltia ultrarara
Marató de cinema solidari a Manresa per ajudar l'Abril, una badalonina amb una malaltia ultrarara | LaLuchaDeAbril
NacióManresa
04 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:46h
El proper dimarts, 10 de desembre, els cinemes Bages Centre de Manresa acolliran una marató solidària de cinema per recaptar fons per ajudar l'Abril, una nena de Badalona que té una malaltia considerada ultrarara que només pateixen sis persones més a tot el món.  Es tracta de la paraparesia espàstica tipus 52 (SPG52), una patologia neurodegenerativa que afecta al desenvolupament cognitiu i de la parla i produeix atacs d'epilèpsia i contraccions severes dels músculs del tren inferior.

La jornada solidària està impulsada per la International Police Association (IPA) del Bages i començarà a dos quarts de cinc de la tarda. Els assistents es trobaran davant l'entrada dels cinemes Bages Centre per dirigir-se, tots junts, a la sala on es projectaran els films, que seran dos: el thriller espanyol Legado en los huesos i la nova entrega de Los Ángeles de Charlie, ambdues estrenades recentment. Un cop acabades les projeccions, la marató cinèfila acabarà amb un sopar al frankfurt Farolillo.

El preu per participar a la jornada és de 18 euros, que inclouran les dues sessions de cinema; una ració de crispetes i beguda, i el sopar al Farolillo. D'aquests 18 euros, 5 es destinaran a ajudar l'Abril.

Tothom que vulgui prendre-hi part s'hi ha d'apuntar anticipadament enviant un correu electrònic a [email protected] o a [email protected] o trucar al telèfon 646 417 558 o 636 061 764.