Sant Joan encetarà dijous el calendari de propostes nadalenques amb l'encesa dels llums de carrer

Durant aquest mes de desembre el municipi té preparades una colla d'activitats, entre les quals en destaca un mercat de Nadal que se celebrarà el dissabte 14

Sant Joan encetarà dijous el calendari de propostes nadalenques amb l'encesa dels llums de carrer
Sant Joan encetarà dijous el calendari de propostes nadalenques amb l'encesa dels llums de carrer | Jonathan Oca
NacióManresa
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:56h
Aquest dijous, 5 de desembre, Sant Joan de Vilatorrada donarà el tret de sortida a la seva agenda de propostes nadalenques amb l'encesa de les garlandes lluminoses que il·luminaran els carrers del municipi durant les festes. Aquest acte inaugural començarà a les cinc de la tarda des de la plaça de l'Església i inclourà una activitat sorpresa pels més menuts de casa, a qui també se'ls repartirà berenar. 

A banda, i durant tot el mes, el poble acollirà altres activitats emmarcades en el calendari nadalenc. En destaca, per exemple, un mercat de Nadal que se celebrarà el dissabte 14; la proposta per a públic familiar Explorant el Nadal al Bosc i el Tió (que tindrà lloc el diumenge 15, d'onze del matí a una del migdia al Mas Llobet); la visita del Fumera que recollirà les cartes que els infants volen fer arribar als Reis d'Orient (el dissabte 28 d'onze del matí a una del migdia a la plaça Major), o la celebració de Cap d'any a Cal Gallifa. També, i dintre del programa d'activitats, s'organitzarà la tradicional Cavalcada de Reis, que tindrà lloc el dia 5 de gener, a les sis de la tarda, al Mas Vilatorrada.