El Trullols Parc acollirà diumenge la sisena edició de la seva Festa Infantil

Començarà a les onze del matí i comptarà amb espectacles d'animació i tallers a càrrec del CAE

El Trullols Parc acollirà diumenge la sisena edició de la seva Festa Infantil
El Trullols Parc acollirà diumenge la sisena edició de la seva Festa Infantil | Trullols Parc
NacióManresa
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:54h
Aquest diumenge, 8 de desembre, el polígon manresà dels Trullols s'engalanarà amb els millors ornaments nadalencs per donar la benvinguda a la sisena edició de la seva Festa Infantil, que tindrà com a escenari principal el recinte exterior dels multicinemes Bages Centre.

Tot plegat començarà a les onze del matí amb la instal·lació d'un rocòdrom i inflables, i amb la posada en marxa d'un taller de pinta-cares i de diversos jocs tradicionals en família, a càrrec del CAE. Paral·lelament, a la mateixa hora, Màgic Pol oferirà l'espectacle 10 anys de Màgia, que tindrà una hora de durada. L'animació infantil seguirà a un quart d'una del migdia amb el dinamisme, les danses i les cançons participatives de la companyia Trencamandres, que presentaran l'espectacle Embolica que fa fort, adreçat a públic familiar.

A més, i a banda d'aquestes propostes, durant tot el matí es repartirà xocolata desfeta als assistents. Pels que vulguin allargar la xerinola, els establiments associats de restauració i oci els oferiran promocions per quedar-se a dinar a la zona o per gaudir d'una tarda de cinema a preus reduïts.