Les WOM'S collective, amb l'Anaïs Vila, arribaran dijous al Teatre Conservatori

El concert servirà per presentar el primer disc d'aquesta banda integrada únicament per dones

WOM'S collective cantaran dijous al Teatre Conservatori
WOM'S collective cantaran dijous al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:53h
El Teatre Conservatori acollirà aquest dijous, 5 de desembre a les 8 del vespre, el concert de WOM'S Collective, una proposta liderada per Clara Luna (piano i veu) i Laia Fortià (bateria i veu) i a la qual s'uneixen la santpedorenca Anaïs Vila (guitarra i veu), Gessamí Boada (teclats i veu) i Magalí Datzira (baix elèctric i veu). Un projecte que té com a finalitat unir talent femení forjat dins el panorama musical català actual.

Després d'haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arranjant, cançons d'altres artistes, ara decideixen donar veu també a les seves pròpies composicions. En el concert de demà presentaran el seu primer disc, amb el mateix nom del grup WOM's Collective. 


Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l'univers musical d'aquestes dones creadores en què l'element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea quan s'entrellacen amb els diferents instruments.

Les entrades pel concert de WOM'S Collective tenen un preu de 15€ (12€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i amb Carnet de Música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.