Bernat Ladrón de Guevara, nou president de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent

Pren el relleu de Joan Llansó

Bernat Ladrón de Guevara, Joan Llansó i Valentí Junyent
Bernat Ladrón de Guevara, Joan Llansó i Valentí Junyent | AE Bufalvent
Redacció
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 10:05h
Després d'11 anys en el càrrec, Joan Llansó ha deixat la presidència de l'Associació d'Empresaris de Bufalvent a mans d'un dels seus vicepresidents, Bernat Ladrón de Guevara. Llansó seguirà formant part de la junta directiva de l'entitat empresarial com a segon vicepresident. La primera vicepresidència està ocupada per Lluís Lázaro i la tercera per Rosa Ars.

L'Associació d'Empresaris de Bufalvent es va reunir aquest dijous amb l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el primer tinent d'alcalde i regidor de Presidència, Marc Aloy, i la regidora d'Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau, i va aprofitar per comunicar-los aquests canvis a la junta.

L'Associació d'Empresaris de Bufalvent, que l'any 2020 complirà 30 anys de trajectòria des de la seva constitució, ha passat per fases molt diferents: els primers anys en una fase inicial, la seva finalitat es va centrar en el manteniment, endreça del polígon i la implantació de serveis bàsics. En la fase d'evolució l'entitat va aconseguir implantar un servei de seguretat privada i ser el primer polígon de Catalunya amb fibra òptica, promoure una llar d'infants al servei de les empreses, la restricció d'accessos al polígon i la videovigilància.

Actualment, l'Associació es troba en un excel·lent moment amb projectes molt ambiciosos com l'oficina de simbiosi industrial, l'assistència a congressos d'àmbit nacional i la gestió de totes les associacions d'empresaris de polígons de Manresa.