Diputació

La Diputació concedeix crèdits per un total de 210.000 euros als ajuntaments de Sallent i Sant Feliu Sasserra

En el marc de la Caixa de Crèdit a un tipus d'interès al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys

per Redacció, 3 de desembre de 2019 a les 21:02 |
En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit dos crèdit a l'Ajuntament de Sallent per a finançar l'adquisició d'un bé immoble (114.898,79 €) i per a l'expropiació del pla especial de la fàbrica vella III (60.101,21 euros). D'altra banda, l'Ajuntament de Sant Feliu Sasserra ha rebut un crèdit de 35.000 euros per a finançar part de la segona fase de la reforma de la sala polivalent de l'Ateneu.

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.


Cada govern local pot demanar fins a 175.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys.

 

Participació