Escena

Mont Plans protagonitzarà dijous al Kursaal el monòleg «Sembla que rigui»

L'obra tracta sobre el tema de la mort des de diferents punts de vista

per Redacció, 3 de desembre de 2019 a les 20:56 |
Mont Plans interpreta «Sembla que rigui» | Promocional
La sala petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 5 de desembre a les 20h Sembla que rigui; un divertit i alhora emotiu monòleg interpretat per l'actriu artesenca Mont Plans que ha escrit ella mateixa juntament amb Òscar Constantí. L'obra repassa una realitat com és la mort des de diferents mirades: biològica, social i sentimental.

La protagonista, Júlia Català i Verdaguer, interpretada per la Mont Plans, va néixer el 1914 i va sobreviure a dos marits, un fill, a la Marilyn Monroe, al Nino Bravo, al Chaplin i a nou Sant Pares. Ens explica el seu pas per la vida des de l'altre cantó.


A l'obra sortiran alguns dels tòpics que arrencaran somriures. "Ja imagino el que dirà la gent quan vinguin a dir-me l'últim adéu. Si és que ve algú": "Se la veu tranquil·la", "Sembla que dormi!", "Ha quedat molt bé!", "De fet, ha quedat ben igual!", "No, ha quedat millor que quan era viva!", "Sembla que rigui".

Les entrades per veure Sembla que rigui tenen un preu de 15 euros (12€ majors de 65 anys i 6€ amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet.

 

Participació