Ple absolut a la Cambra en la primera jornada del cicle sobre internacionalització

S'ha parlat dels nous Incoterms per al 2020, un document de gran importància en totes les operacions internacionals

Jornada sobre internacionalització a la Cambra
Jornada sobre internacionalització a la Cambra | Cambra
Redacció
03 de desembre del 2019
Actualitzat a les 20:48h
El nou cicle de jornades de la Cambra La internacionalització, al teu abast ha arrencat aquest matí amb un ple absolut per conèixer les novetats dels Incoterms per a l'any 2020. Es tracta d'un tema de gran interès per a empreses importadores i exportadores, ja que aquests documents estableixen els termes comercials i les obligacions de cada part en les operacions de compravenda internacional i utilitzar-lo correctament garanteix el bon funcionament d'aquestes operacions.

Aquesta ha estat la primera jornada d'un nou cicle que la Cambra impulsa amb el suport de CaixaBank, i que vol ajudar a la internacionalització de les empreses del territori. Les sessions s'adrecen tant a les empreses que ja tenen activitat internacional com a les que es plantegen iniciar-la i necessiten suport per començar.

La jornada sobre els Incoterms ha tingut com a ponents dos grans experts en el tema: Raul Palmero Garcia, membre de la comissió bancària de la Cambra de Comerç Internacional i product manager de finançament de Comerç Exterior a Caixabank, i Pere Zabala Blanco, responsable de Comerç Exterior de la Territorial Catalunya de Caixabank. Tots els assistents, prop d'una cinquantena, han pogut resoldre dubtes al voltant d'aquest tema.