Sant Vicenç de Castellet encendrà els llums de Nadal aquest dimecres amb una festa

Comptarà amb la participació de l'Escola de Música i de les escoles de dansa +Kdansa i Margarita

Redacció
03 de desembre del 2019
Actualitzat a les 20:45h
Sant Vicenç de Castellet dona la benvinguda a les festes de Nadal aquest dimecres amb un acte festiu a la plaça de l'Ajuntament. A partir de les 8 del vespre es farà l'encesa de llums per celebrar la programació de Nadal que viurà el municipi durant les properes setmanes. L'acte inclourà un compte enrere per a l'encesa de les llums de Nadal i comptarà amb la participació del combo de l'Escola Municipal de Música, que oferirà tres peces, i de les escoles +Kdansa i Margarita, que protagonitzaran una breu demostració. La degustació de brou posarà el punt i final a l'acte, que en cas de pluja es traslladaria a Cal Soler.

El comerç, amb novetats

La UBIC aprofitarà la benvinguda a les festes de Nadal per donar a conèixer la nova mascota de la marca comercial Eix Castellet. La presentació anirà a càrrec del infants Els actors del temps de la Societat Coral l'Estrella. Els comerciants tindran un paper actiu en el marc dels actes de Nadal i participaran a la fira de Nadal del 22 de desembre amb els establiments oberts.

Programa d'actes

Dissabte es programarà el Festival de Villancicos, l'espectacle Nadal, Llum i Misteri de la coral Al Vent serà el dissabte 14, la cantada de nadales de l'Escola de Música es farà el dia 17, el pessebre vivent de l'Escola Fedac tornarà el divendres dia 20 i l'endemà, dissabte, es farà una sessió de l'Hora del Conte especial sota el títol Quan el Nadal era un conte. La Fira de Nadal i el Caga Tió tindran lloc el diumenge 22 de desembre, mentre que el Parc de Nadal es farà els dies 27 i 28 de desembre al Pavelló. Els actes continuaran amb la doble representació dels Pastorets (29 de desembre i 6 de gener), el ball i la revetlla de Cap d'Any i la Cavalcada de Reis.