La UBIC de Cardona incorpora el personatge de l'Abdalà per fer un autèntic «Nadal de Llegenda»

El cabdill musulmà acompanyarà Adalés en l'encesa dels llums que es farà aquest divendres durant la Fira de Nadal

La UBIC Cardona torna a organitzar la Fira de Nadal
La UBIC Cardona torna a organitzar la Fira de Nadal | UBIC Cardona
Redacció
03 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:58h
Si l'any passat els comerciants de la UBIC de Cardona van alliberar Adalés de la Torre de la Minyona per posar-la al centre de la campanya de Nadal, enguany han creat el personatge de l'Abdalà perquè l'acompanyi i perquè, junts, facin que Cardona tingui un autèntic Nadal de Llegenda, tal i com s'ha batejat la campanya nadalenca 2019-2020.

Així, la parella d'enamorats seran els protagonistes d'una campanya que arrenca aquest divendres 6 de desembre amb la segona edició de la Fira de Nadal, que com a novetat —i seguint el fil del Nadal de Llegenda— incorporarà una exposició de fotos antigues a la plaça del Mercat, així com passis de vídeos de fa dècades de les diferents arribades dels Reis d'Orient a Cardona, amb la col·laboració de l'Arxiu Històric de Cardona i del Cinema Amateur Cardoní.

Amb tot, el producte local, de qualitat i de proximitat, continuarà sent el protagonista. Per promocionar-lo, es farà una desfilada de productes cardonins a l'estil d'una passarel·la de moda, però amb tot tipus de productes. La idea és mostrar tot el que es pot arribar a comprar a Cardona. A la fira també hi prendran part els restauradors locals amb el Tasta la plaça, que es farà al migdia i que anirà acompanyat d'un concert de Xènia Delgado i de Village Night. També al migdia, es farà l'entrega de premis de La Torre de la Minyona, que reconeixen entitats, persones o associacions que hagin contribuït al desenvolupament de Cardona.

La fira acabarà amb cantada de Nadales per part de grups de joves de Cardona i l'encesa de llums nadalenques, que anirà a càrrec de l'Abdalà i l'Adalés, que delectarà el públic amb alguna de les seves cançons.
Arxivat a