La programació per a Gent Gran del Kursaal tanca temporada amb l'Orquestra d'Acordions de Sabadell

Proposarà un viatge musical de París a Buenos Aires

Redacció
03 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:52h
L'Orquestra d'Acordions de Sabadell tocarà dijous al Kursaal
L'Orquestra d'Acordions de Sabadell tocarà dijous al Kursaal | Promocional
Aquest dimecres, 4 de desembre a les 18h, la Sala Gran del Kursaal acollirà en concert l'Orquestra d'Acordions de Sabadell, que oferirà un viatge musical que portarà el públic De París a Buenos Aires. Amb aquest concert es tanca la temporada de la programació per a Gent Gran, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" i que es reprendrà l'any vinent amb una versió de Paco Mir de ‘La plaça del diamant' de Mercè Rodoreda. 

L'Orquestra d'acordions de Sabadell, dirigida per Miquel Àngel Maestro i acompanyats de la cantant argentina Sandra Rehder i de la cantant manresana Marta Valero, arriba al Kursaal per interpretar peces de la chanson francesa, bàsicament obres d'èxit d'Edith Piaf i tangos argentins de totes les èpoques.

Peces mítiques com La vie en rose, Non, je ne regrette rien, Hymne à l'amour, La Foule, Padam Padam, Les fulles mortes, o Sur le ciel de París, es barrejaran amb els tangos de sempre com Volver, Olivion, Vuelvo al Sur, Nostalgias, Melodía de arrabal, Uno o Por una cabeza, entre d'altres. L'Orquestra d'acordions també incorpora obres del seu anterior treball discogràfic dedicat a d'Astor Piazzolla, com ‘Adios Nonino', ‘Libertango', o alguna de les seves estacions portenyes.

A hores d'ara queden molt poques entrades per veure el concert de l'Orquestra d'Acordions de Sabadell, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner, menors de 25 anys i 6 per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.