Fundació Joviat i Fundació convent de Santa Clara atorguen les primeres beques Josep Vilaseca i Atset

Els beneficiaris són Khalid Ait Hammou, de primer de Batxillerat i Yassine Krarim, que cursa primer d'Hoteleria

Membres de les fundacions de la Joviat i del convent de Santa Clara
Membres de les fundacions de la Joviat i del convent de Santa Clara | Joviat
Redacció
03 de desembre del 2019
Actualitzat a les 9:47h
Fundació Joviat i la Fundació convent de Santa Clara han signat un conveni per a la creació de les beques Josep Vilaseca Atset. A part de la col·laboració que mantenen des de fa anys, aquest dilluns s'han donat les dues primeres beques que porten el nom del fundador de Joviat, Josep Vilaseca Atset, que aquest curs celebra 60 anys de la seva fundació.

Els primers alumnes beneficiats d'aquesta beca són joves que estan a la residència de la fundació, a primer de Batxillerat, el Khalid Ait Hammou, i a primer d'Hoteleria, el Yassine Krarim.

José Antonio González és el tutor d'aquests alumnes que ara, amb la jubilació, ha passat de la Joviat a la Fundació. González també és el responsable de formació i acompanyament de la Fundació convent de Santa Clara, i com diu Sor Lucía Caram "és tutor, conseller i pare d'aquests nois".

La Joviat ha col·laborat també amb alumnat d'ESO al Gran Recapte d'Aliments, i des de fa tres anys també col·labora facilitant el trasllat de persones de la plataforma dels aliments a Barcelona per a la revisió de la vista a la fundació Ramon Martí Bonet.