Nadal

El Kursaal donarà dimarts la benvinguda a les festes amb l'encesa de l'arbre de Nadal del pati

L'acte serà a partir de 2/4 de 8 del vespre i anirà a càrrec dels alumnes de l'Aula Arts Escèniques

per Redacció , 2 de desembre de 2019 a les 15:32 |
El Kursaal tornarà a encendre el seu arbre de Nadal a partir d'aquest dimarts | MEES
A 2/4 de 8 del vespre d'aquest dimarts, un centenar llarg d'alumnes de l'Aula de Teatre de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal s'encarregaran de fer el compte enrere i encendre els llums de l'arbre de Nadal que com cada any estarà instal·lat al pati del Kursaal durant aquestes festes nadalenques. 

Els alumnes de les diferents Aules d'Arts Escèniques del Kursaal inauguraran l'arbre de Nadal gegant del Kursaal amb una petita mostra de teatre i cançons nadalenques, obertes al púbic en general.


A la venda les entrades de la nova programació gener-juny 2020

L'encesa de l'arbre de Nadal tindrà lloc l'endemà de l'inici de la campanya de venda d'entrades per a la temporada gener-juny 2020 de la programació del Kursaal que comença aquesta tarda de dilluns a partir de les 18h. Es posaran a la venda a taquilles i per internet les entrades de la nova temporada amb més de 70 espectacles per a tots els públics. Entre ells es podran comprar entrades per veure espectacles com La Rambla de les Floristes, La dona del 600 i Un dia qualsevol (de les quals s'han programat tres funcions), els concerts de Manel, Ramon Mirabet, El Kanka, el Quartet Casals, o espectacles com el Gran Circ Acrobàtic Xinès i la companyia de la ballararina cubana traspassada recentment Alicia Alonso. També es posaran a la venda els espectacles del cicle Imagina't, Platea Jove, Gust de Jazz, el Club de la Cançó, d'Arrel i ¾ de Música.


Ampliació dels horaris de taquilles per Nadal

Les taquilles del Kursaal amplien horaris per aquestes festes nadalenques. Així, del dimarts, 17 de desembre al dissabte, 4 de gener les taquilles estaran obertes d'11h a 13h del matí i de 17 a 21h de la tarda, excepte els dies de Nadal i Sant Esteve i Reis, que estarà tancat. El dia de 1 de gener estarà obert de 18h a 21h i la vigília de Reis (diumenge, 5 de gener), l'horari serà de 17h a 20h.

 

Participació