TIC

El govern de Manresa es reuneix amb representants de TIC Bages i Sinergia Business

Per abordar aspectes vinculats amb les tecnologies de la informació

per Redacció , 2 de desembre de 2019 a les 09:00 |
Trobada del govern amb TIC Bages i Sinergia Business | AjM
Representants de Sinergia i de TIC Bages van mantenir el passat divendres una trobada amb membres de l'equip de govern municipal, a l'Ajuntament de Manresa.

Sinergia és una coordinadora que aglutina una vintena associacions tecnològiques de Catalunya, amb unes 2.500 empreses associades, que donen feina globalment a més de 25.000 persones. En formen part entitats geogràfiques com TIC Bages i Anoia, Osona, Lleida, Girona, Mataró, Terrassa i Sant Cugat.


Amb motiu de la trobada, els representants de la coordinadora han visitat l'Ajuntament i han exposat als membres de l'equip de govern les iniciatives que impulsa o amb les quals està vinculada, relatives a les TIC, com ara el Mobile World Congress, per tal de poder fer arribar un esdeveniment com aquest al territori i estudiar com en poden treure profit les empreses locals.

A la reunió hi ha assistit l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement, Cristina Cruz; i el regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili.


Per part de Sinergia, hi ha assistit el seu president, Jaume Catarineu, i el seu gerent i alhora secretari de TIC Anoia, Pep Solé, entre altres. En representació de TIC Bages hi han estat presents la presidenta, Gemma Rojas; Pere Palà, de la UPC de Manresa i membre de la junta; i Jordi Cabanes, secretari.

TIC Bages és una associació formada per entitats relacionades amb el sector de les TIC: empreses, entorn acadèmic i institucions.

 

Participació