El CN Minorisa recupera l'acte de presentació dels seus equips

L'acte va omplir la piscina d'esportistes aquàtics i dels seus familiars i amics

Acte de presentació dels equips del CN Minorisa
Acte de presentació dels equips del CN Minorisa | CNM
Redacció
01 de desembre del 2019
Actualitzat a les 21:04h
Després d'unes temporades sense fer-ho, el CN Minorisa va fer divendres la presentació de les plantilles de les especialitats i els seus equips per grups d'edat. 

L'acte va ser senzill però a la vegada entranyable, amb la graderia de la piscina plena de familiars dels que desfilaren amb les samarretes blaves amb l'escut del club, va aplaudir a tots i cada un dels components, en especial a Jaume Cots, que amb 83 anys era qui portava la torxa simbòlica amb més anys.

L'acte s'inicià amb les paraules del regidor d'esports, Toni Massegú, que va mostrar la seva satisfacció per poder veure la mostra el potencial de l'esport manresà, recordant els èxits dels esports aquàtics de casa nostra, a nivell nacional, estatal i internacional, encoratjant als presents i a la nova junta directiva, a tornar al camí dels èxits. La presidenta del club, Montse Gomáriz, explicà, en el seu primer acte com a màxima mandatària de l'entitat, la seva il·lusió per treballar i tornar a disposar d'atletes que representin a Manresa arreu del món.

A continuació es va fer la presentació dels equips, nomenats un per un cadascun dels seus components, per especialitats sortiren els triatletes, nedadors, waterpolistes, màsters i natació artística, que a la fi s'ajuntaren al voltant de la piscina per a fer la fotografia conjunta, finalitzant l'acte amb una demostració de l'equip de natació sincronitzada que va posar el punt i final a l'acte.