El B del CN Sabadell fa valer la seva superioritat per golejar en CN Minorisa (16-3)

Els manresans van encaixar dos parcials de 5-0 al primer i tercer quart

El CN Sabadell B ha golejat el CN Minorisa
El CN Sabadell B ha golejat el CN Minorisa | Simón Noguera
01 de desembre del 2019
Actualitzat a les 20:23h
El B del CN Sabadell va passar com un corró per sobre d'un CN Minorisa que es va veure superat en totes les facetes del joc i va caure per un contundent 16-3. Prova d'aquesta superioritat, el 5-0 del primer període, que deixava ja sense opcions de remuntada als de Calvo. Aquest allau golejador no va fer que els B vallesà afluixés, encara que, amb un minut i escaig jugats del segon període, Mayol, en superioritat encetava el caseller golejador manresà. No va ser fins a prop de la meitat del partit, amb el marcador 8-1, que Lafoz, també en jugada d'home de més, anotava el 8-2. S'arribà a l'equador del partit amb 9-2 en el lluminós de la pileta sabadellenca.

Després del canvi de camp un nou repòquer golejador dels amfitrions, 5-0, amb l'atac manresà ofegat completament. La fortalesa del boia local i la seva millor qualitat natatòria es feien decisives.

No podia ser d'un altre manera, els darrers vuit minuts també van ser per als amfitrions, encara que, amb el patit resolt, per un mínim 2-1, gol del CN Minorisa anotat per Ruiz.

Arbitratge a càrrec de FX Buch i A Marquez. Van assenyalar 3 exclusions temporals als locals per set als visitants i dos penals.

Parcials: 5-0, 4-2, 5-0, 2-1.