Organitzen el primer sopar d'empresa d'autònoms del Bages

Tindrà lloc el proper 12 de desembre al General Store de Manresa i cal confirmar assistència

Redacció
30 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:51h
Desembre, el mes per excel·lència dels sopars d'empresa. Però i els autònoms? Quin sopar tenen al no ser treballadors d'una empresa però sí provablement col·laboradors de moltes?

Fruit d'aquest neguit, quatre autònoms de la comarca, José Luís Buenache, Andreu Ferrer, Dani Máuriz i Marc Fernàndez van creure que aquest col·lectiu també es mereix un sopar d'empresa, però en aquest cas per autònoms. Així que han organitzat per al proper dijous 12 de desembre a les 20.30h al General Store de Manresa el primer sopar d'autònoms de la comarca, sota el nom de Net.dinner. El sopar, obert a tots els autònoms de la comarca, tindrà un to informal, i servirà també per fer networking entre els assistents, generar possibles sinergies i probablement col·laboracions futures entre ells.

El sopar compta amb la col·laboració en l'organització amb els alumnes de 1er de Màrqueting i Publicitat de l Escola Montserrat. Per més informació i inscripcions es pot consultar el perfil net.dinner a instagram, o al correu [email protected].