El PSC Santpedor aposta per mantenir les vaquetes per als del «sí» i buscar una altra activitat per als del «no»

Els socialistes consideren que els resultats van ser massa ajustats per eliminar la celebració

Vaquetes de Santpedor
Vaquetes de Santpedor | Pere Fontanals
Redacció
29 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:18h
El PSC de Santpedor proposa mantenir les vaquetes per als que varen votar "sí" a la consulta i buscar una activitat alternativa per als partidaris del "no", segons un comunicat que han emès aquest divendres. Els socialistes asseguren que respecten el resultat de la consulta. però creuen que "amb un resultat tan ajustat no s'ha de prescindir d'aquest acte, sinó oferir una alternativa per tota aquesta gent que amb un criteri totalment respectable no vol les vaquetes a Santpedor". 

Els socialistes consideren que els resultats de la consulta diuen que la meitat de la gent que va votar vol una alternativa a les vaquetes, i en canvi l'altre meitat vol mantenir-les. Per això creuen que "si la festa major ha de ser una festa de tots, amb la seva diversitat, s'haurien de mantenir les vaquetes, ja que hi ha molts santpedorencs que gaudeixen d'aquest acte, però també s'ha de vetllar pels qui no volen en volen buscant una alternativa atractiva per a ells". 

El PSC finalitza el comunicat assegurant que estan "en contra del maltractament dels animals" i també que condemnen "qualsevol acte de violència ja sigui física o verbal, com els que hi va haver després de conèixer-se el resultat final de la votació respecte a la idoneïtat de seguir celebrant les vaquetes".
Arxivat a