L'Ajuntament de Sant Fruitós homenatja el veí més gran del municipi en el seu 100è aniversari

​Juan Domene, que viu a Torroella de Baix, ha rebut la visita de l'alcalde del municipi i de la regidora d'Atenció a la Ciutadania

L'Ajuntament de Sant Fruitós felicita Juan Domene pel seu 100è aniversari
L'Ajuntament de Sant Fruitós felicita Juan Domene pel seu 100è aniversari | AjSFB
NacióManresa
29 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:59h
L'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i la regidora d'Atenció a la Ciutadania, Núria Clarella, han visitat, aquest divendres al matí, el santfruitosenc més gran del municipi, Joan Domene Garrido, que justament avui ha fet 100 anys. Durant la visita l'han obsequiat amb una placa per commemorar el seu aniversari i ha bufat les espelmes d'un pastís. L'homenatge s'ha celebrat a casa seva envoltat dels seus familiars: quatre fills, sis néts i set besnéts.

Juan Domene Garrido viu a Torroella de Baix des del 1962, quan va arribar de la seva Almería natal. Va treballar en la construcció de la fàbrica dels francesos i posteriorment en el sector del metall. Durant la seva joventut va ser enviat al front en la Lleva del Biberó. Els seus familiars el descriuen com un home que destaca per la seva generositat i empenta i pel seu amor a la natura. Fins als 99 anys ha treballat conreant l'hort de la família.