Manresa acollirà dilluns la presentació del llibre de Raül Romeva amb la presència de Diana Riba

L'acte es farà a la Llibreria Parcir a dos quarts de vuit del vespre

Raül Romeva declarant en el Tribunal Suprem
Raül Romeva declarant en el Tribunal Suprem | TS
Redacció
29 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:34h
La Llibreria Parcir de Manresa, situada al carrer Àngel Guimerà 74, acollirà aquest dilluns 2 de desembre (19.30h) la presentació del llibre ‘Des del banc dels acusats', escrit per Raül Romeva.
 
L'acte comptarà amb la presència de Diana Riba, diputada per Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament Europeu i parella de Romeva. També hi serà el tinent d'alcalde de Presidència de l'Ajuntament de Manresa, el republicà Marc Aloy, i el pintor Manel Anoro, amic de la família.

El llibre de Raül Romeva reuneix els esbossos fets durant els mesos del judici per l'1-O al Tribunal Suprem. No són ni una crònica ni un diari. Són fragments d'un procés en blanc i negre, sovint amb un punt d'humor, que aporten un testimoni valuós viscut en primera persona. Després de passar pels centres penitenciaris d'Estremera, Lledoners i Soto del Real, Raül Romeva ha fet dels seus dibuixos una manera d'expressar-se, de comunicar les seves conviccions, de recollir les impressions quan es viu privat de llibertat.
 
L'acte de presentació està organitzat per l'editorial Ara Llibres i, a Manresa, compta amb la col·laboració de la Llibreria Parcir. Des d'Esquerra Manresa us convidem a assistir-hi.