Imagina't tornarà dissabte al teatre Conservatori amb el conte d'«El trencanous»

L'espectacle es podrà veure a 2/4 de 6 de la tarda i està adreçat tots els públics

Sílvia Blavia i el Quintet Quatre + 1
Sílvia Blavia i el Quintet Quatre + 1 | MEES
Redacció
28 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:16h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al teatre Conservatori amb l'espectacle El trencanous amb l'actriu Sílvia Blavia i el Quintet Quatre + 1.

Tot comença un dia quan la Carla decideix posar ordre a les golfes i es troba una caixa plena de contes; entre tots els llibres es troba El trencanous. Només recordar com li agradava aquesta història en què apareixen de cop i volta uns músics.

Amb la imaginació i la música, la Carla i els músics ens portaran fins la màgica nit de Nadal quan la Martina i en Roc esperen impacients obrir els regals de Nadal. L'espectacle el protagonitza i dirigeix Sílvia Blavia, acompanyada dels músics: Maria Bachs (flauta travessera), Enric Tudela (oboè), José María Martínez (clarinet), Marc García (trompa), Rosa María Cases (fagot).

Les entrades per veure El trencanous tenen un preu únic de 8€ (6€ amb carnet d'Imagina't i Galliner). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.