La banda manresana Arlet presentarà dissabte al Kursaal el seu primer disc, «Mil raons»

Serà un concert amb temes propis i versions de grups que els han influït per celebrar 5 anys dalt dels escenaris

Arlet actuarà dissabte al Kursaal
Arlet actuarà dissabte al Kursaal | Promocional
Redacció
28 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:23h
El grup manresà Arlet serà aquest dissabte, 30 de novembre a les 7 de la tarda, a la Sala Petita del Kursaal per celebra 5 anys als escenaris amb un directe de presentació del disc ‘Mil raons'. La banda manresana està formada per Maria Oliva (piano, teclat, acordió i veus), Xavier Serra (veu i guitarra), Albert Sancristòfol (baix, guitarra i veus) i Miquel Oliva (bateria i percussions). 

Quines raons omplen la vida de sentit? Quins motius ens empenyen a estimar, recordar, enyorar o engegar nous projectes? A través dels deu temes que formen el seu primer àlbum d'estudi, ‘Mil raons', el grup manresà Arlet desgrana històries quotidianes que retraten l'amor, l'amistat o el pas del temps a través d'un pop artesanal i càlid.

Un concert que inclourà també algunes versions de grups i artistes catalans que els han influït. Perquè hi ha mil raons per creure i seguir endavant amb el projecte, però la més important és fer gaudir amb la seva música tothom qui vulgui acompanyar-los en aquest viatge.

Les entrades per veure Arlet al Kursaal tenen un preu de 12€ (10€ amb carnet Galliner, majors de 65 anys i Escoles de música, i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet.