L'EnduRoc arriba aquest cap de setmana a les Comes amb més de 600 participants

Cal destacar la participació de grans pilots, com els campions del món d'enduro, Josep Garcia i Ivan Cervantes, i el campió del món de Superbikes Carles Checa

L'Enduroc torna a les Comes de Súria aquest cap de setmana
L'Enduroc torna a les Comes de Súria aquest cap de setmana | Les Comes
Redacció
27 de novembre del 2019
Actualitzat a les 20:30h
Aquest cap de setmana, tots els aficionats al motor tenen una cita a les Comes, Súria. L'EnduRoc, conegut per ser la gran festa de final de temporada de l'enduro ja compta amb més de 600 participants entre professionals i aficionats, unes xifres que la consoliden com una de les carreres d'enduro més multitudinàries del país.

El 10è aniversari de l'EnduRoc oferirà als participants diferents detalls per fer més atractiva la seva participació, incloent el regal d'una samarreta commemorativa i una foto de record que s'entregarà a tots els corredors. A més, tots els que finalitzin el recorregut de diumenge, rebran una medalla de record d'aquesta desena edició. Un altre novetat serà la introducció d'un punt d'avituallament abans del tram cronometrat de la volta de reconeixement de dissabte, un emplaçament on agafar forces abans de començar la cronometrada que definirà les posicions de sortida de diumenge.

El dissabte, també es farà un homenatge a tots els guanyadors històrics de l'EnduRoc i amb els participants que han assistit a les 10 edicions.

L'EnduRoc es celebrarà a la finca de Les Comes, una magnífica finca al centre de Catalunya que habilitarà per l'ocasió els seus 550Ha de terreny i tot el necessari per passar un cap de setmana d'enduro amb totes los comoditats: zona de acampada, aparcament, vestuaris, zona comercial, exposició del últims models de les principals marques, bar-restaurant i molt més.

El dissabte es realitzarà la volta de reconeixement de totes les categories i es fixarà l'ordre classificatori per a les proves de diumenge. També tindrà lloc la cursa de categoria infantil amb la seva pròpia entrega de premis i es correrà el tram espectacle Superpole el qual tindrà el seu particular lliurament de guardons.

El diumenge es donarà la sortida a la cursa EnduRoc. Primer els professionals es veuran les cares a la cursa sènior / júnior i posteriorment es farà la sortida a la categoria Amics. A l'acabar la jornada es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors, on es donaran trofeus als cinc primers classificats de cadascuna de les vint categories diferents de la cursa.

Les inscripcions a l'EnduRoc seguiran obertes fins els mateixos dies de la cursa per a tots els pilots amb llicència anual i per als aficionats que només vulguin fer la volta de reconeixement de dissabte al matí.

Com és habitual, la prova constarà d'un recorregut d'aproximadament 40 km al qual s'han de donar dues voltes depenent de la categoria. Es tracta d'un format molt atractiu tant per als pilots més exigents com per a tots els aficionats. A més, hi haurà un recorregut adaptat per als més petits on podran participar nens des dels 6 anys.

Per garantir la seguretat dels pilots, la cursa de la categoria Amics, la més multitudinària, mantindrà el format de sortida EnduRoc, sent un Quad el què obrirà la cursa passant per davant de tots els pilots per donar-los la sortida.

Els horaris i tota la informació es pot trobar a www.enduroc.com.
Arxivat a