Sant Joan de Vilatorrada serà la seu de la 6a Copa Catalana de Quidditch el 6 i 8 de desembre

S'hi enfrontaran cinc clubs catalans i el guanyador participarà a la Copa d'Europa de 2020 que es disputarà a Gant

El quidditch té, entre altres elements, cèrcols d'anotació
El quidditch té, entre altres elements, cèrcols d'anotació | AQC
Redacció
27 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:19h
Sant Joan de Vilatorrada acollirà el 6 i el 8 de desembre la 6a edició de la Copa Catalana de Quidditch amb la participació de cinc equips: els amfitrions Bocs Folls de Sant Joan, els Barcelona Eagles, actuals campions, els Draco Dormiens de Terrassa, els Buckbeak Riders de València i els Nightmare Grims de Tarragona, amb la presència d'un centenar de persones, entre jugadors, tècnics i staff dels equps.

El campió anirà a la Copa d'Europa, que serà el 2 i 3 de maig de 2020 a Bèlgica (Gant). La Copa Catalunya serà entre el 6 i el 8 de desembre al camp municipal de Sant Joan.

Es poden consultar els horaris al web de l'Associació Catalana de Quidditch.

Què és el quidditch?

El quidditch és un esport físic, de contacte i inclusiu. Té característiques de diferents esports: per una banda del rugbi i l'handbol, per una altra banda del joc de matar i per una altre del joc del mocador. Aquestes tres dinàmiques diferents es barregen per donar vida a aquest esport tant particular. També és inclusiu no només perquè és un esport mixt, sinó també perquè dona l'oportunitat d'autodefinir el seu gènere a les persones que el juguen.