Els Convidats ressuscitaran per una nit per celebrar els 25 anys de l'Hostal Mas de la Sala

El concert, que es durà a terme aquest dissabte al vespre, tindrà com a protagonistes els fundadors de la mítica formació manresana, Xavier Serrano i Jordi Ribot

Els alma mater d'Els Convidats es retrobaran per celebrar els 25 anys de l'Hostal Mas de la Sala
Els alma mater d'Els Convidats es retrobaran per celebrar els 25 anys de l'Hostal Mas de la Sala | JRR
27 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:08h
Després de treure a la llum Tastem el Bages -un llibre que posa en valor els productes amb nom i cognom del territori a través de receptes i entrevistes amb proveïdors i comensals de l'Hostal Mas de la Sala- i de reinaugurar el mític restaurant El Celler -que durant els anys vuitanta i noranta va ser un dels precursors de la recuperació nocturna del Centre Històric de Manresa-, ara, la família Sala-Blanch ha assolit una altra gesta coincidint amb la celebració del 25è aniversari de l'obertura del Mas de la Sala (al començament, Hostal del Camp): reunir, per una nit, Xavier Serrano i Jordi Ribot, els artífex de la popular formació musical Els Convidats, que va plegar veles, després de quinze anys de trajectòria, el mes de gener del 2011.
 
Serrano i Ribot, doncs, oferiran, aquest dissabte, 30 de novembre, un concert únic i nostàlgic que repassarà les cançons més emblemàtiques de la banda, que al llarg de la seva carrera va anar sumant components, com Àfrica Pérez, que també estarà present en una vetllada "que comptarà amb algunes sorpreses", assegura Serrano.
 
De fet, que el Mas de la Sala hagi decidit comptar amb Els Convidats per celebrar la que ells han anomenat La nit dels 25 no és casual. Tal com explica el mateix Serrano, "nosaltres podríem dir que vam néixer i créixer a El Celler". Allà, diu, "vam començar a tenir un públic fidel que mica en mica va anar aprenent-se les nostres cançons". En aquest sentit, el concert que oferiran dissabte (i que començarà a les onze de la nit) serà com un viatge al passat amb molts records compartits tant per part de Ribot i Serrano com per la família Sala-Blanch.
 
Per assistir a l'actuació cal reservar plaça amb antelació trucant al 93 837 08 77. L'aforament és limitat.