El CECB programa, per aquest diumenge, una excursió circular amb ascens a la Mola

Se sortirà a dos quarts de vuit del matí des del Pont de Sant Francesc de Manresa

El CECB programa, per aquest diumenge, una excursió circular amb ascens a la Mola
El CECB programa, per aquest diumenge, una excursió circular amb ascens a la Mola | Restaurant La Mola
NacióManresa
27 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:27h
El Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) ha organitzat, per aquest diumenge, 1 de desembre, una sortida fins al Vallès Occidental en el marc dels Sostres Comarcals, una iniciativa que pretén, al llarg d'aquest curs, coronar els cims més emblemàtics de totes les comarques catalanes.
 
En aquesta ocasió, la muntanya escollida ha estat la Mola, i s'hi arribarà a través d'una ruta circular d'unes sis hores i mitja de durada que començarà a l'Ermita de les Arenes (Sant Feliu del Racó). La pujada al cim es farà per la vall de Mur, el canal de Santa Agnès i el Morral del Drac. La baixada, pel camí dels monjos, l'avenc e la Codoleda, el coll de la Grua i la carena de l'Illa. El desnivell acumulat de tota la ruta serà de 800 metres.
 
Com que la majoria de participants que prendran part de la proposta seran de Manresa o voltants, des del CECB han programat una sortida conjunta des de la capital del Bages, per, amb cotxes particulars, anar alhora cap al punt d'inici de l'excursió. En aquest sentit, els caminadors es trobaran a dos quarts de vuit del matí al pàrquing del Pont de Sant Francesc, al costat de l'estació de la Renfe.
 
Les inscripcions per prendre part de la sortida tenen un preu de 8 euros; de 5 pels federats que no siguin socis del CECB; de 3 pels socis del CECB no federats, i gratuïta per aquells socis federats. Es poden formalitzar trucant al 93 872 29 12 o anant presencialment a la secretaria de l'entitat (carrer Urgell, 16), de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del vespre.