Crepuscle, sal i mar: així és el primer videoclip del nou disc d'Anaïs Vila amb ADN 100% bagenc

La cantautora santpedorenca treu a la llum "Friccions", amb imatges dels manresans Joel Badia i Pol Ribera

1200_1574849320Anas_Vila_videoclip
1200_1574849320Anas_Vila_videoclip
27 de novembre del 2019
Actualitzat a les 22:23h

Dotze dies després d'haver tret a la llum el primer single que formarà part del tercer disc d'Anaïs Vila, la cantautora de Santpedor n'acaba de publicar el videoclip. La cançó en qüestió, Friccions, segueix les línies lletrístiques intimistes que tenien els seus altres dos treballs publicats. El que canvia, però, és el so, amb predomini de sintetitzadors i guitarres elèctriques que substitueixen la formació clàssica de baix, pianos i guitarres acústiques que fins ara havien abanderat les seves creacions.
 
Així mateix, l'estil musical, tal com la mateixa Vila expressava en una entrevista a NacióManresa "no tindrà la frescor dels meus inicis i es mourà més entre els gèneres pop indie i elèctric". Pel que fa al videoclip, que s'ha estrenat aquest dimecres, 27 de novembre, ha estat ideat i rodat pels manresans Pol Ribera i Joel Badia. L'escenari escollit és la platja de Sant Pol de Mar (Maresme), durant una posta de sol.
 
Produït pels músics Andreu Moreno i Pep Soler, el nou disc d'Anaïs Vila -que portarà per títol Contradiccions- compta, també amb les guitarres elèctriques de Jordi Bastida. S'ha enregistrat i mesclat, aquest estiu,a Medusa Estudio Barcelona de la mà de Juanjo Alba i Roger Rodés. Contradiccions ha estat possible després d'una exitosa campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, en la qual la cantautora va aconseguir recaptar un total de 6.080 euros provinents de 139 mecenes.
Arxivat a