Fotofilm Navàs lliura els premis de la 38a edició del Concurs de Cinema i Vídeo

El premi extraordinari el Campanar va ser per la pel·lícula del barceloní Joan Marc Zapata "Boldú Bright side in D minor"

Organitzadors, autoritats i guanyadors del premi de Fotofilm Navàs
Organitzadors, autoritats i guanyadors del premi de Fotofilm Navàs | Fotofilm
Redacció
25 de novembre del 2019
Actualitzat a les 19:35h
Aquest diumenge va celebrar-se la cloenda de XXXVIII Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs en un acte que va omplir de gom a gom la sala d'actes de l'escola diocesana.

Un representant del Fotofilm, entitat organitzadora, es va encarregar de donar la benvinguda als assistents per donar pas a continuació al visionat dels tres curts guanyadors. Després es va fer la entrega de premis.

El palmarès de l'edició 38 del concurs està format pel premi extraordinari el Campanar per la pel·lícula del barceloní Joan Marc Zapata Boldú Bright side in D minor, el segon premi va ser per Nueve passos de Moisés Romera i Marisa Crespo de la Comunitat Valenciana, i el tercer premi fou per Mi hermano Juan de les creadores madrilenyes Cristina i María José Martín.

Per la part institucional va prendre la regidora de Cultura Anna Rubio i l'alcalde Salvador Busquets que van encoratjar als organitzadors a seguir endavant amb el concurs i es van comprometre a donar suport des de l'Ajuntament. També van agrair l'assistència del públic que omplia la sala i al fet que tants creadors, 277 haguessin enviat els seus curtmetratges al concurs navassenc.

Va cloure la festa de cloenda la actuació de la Jazzband de l'escola de música de Navàs i Súria, van interpretar 4 peces mostrant un gran nivell.