Successos

Els denuncien per beure alcohol al carrer i provoquen un caos circulatori a Crist Rei

Els dos joves van ser detinguts per danys, per originar un greu risc per la circulació i per atemptat a l'autoritat

per Redacció , 25 de novembre de 2019 a les 12:48 |
Els fets van passar a l'entorn de Crist Rei, al passeig Pere III de Manresa | GSV
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir el passat dissabte dos joves a qui van acusar d'un delicte de danys, un delicte per originar un greu risc a la circulació i per atemptat a agents de l'autoritat.

Els fets es van precipitar després que els agents identifiquessin dos joves que consumien alcohol al passeig Pere III davant de Crist Rei. Els agents van identificar als dos joves tot i que van intentar donar dades falses, i van ser denunciats en virtut de l'ordenança de civisme per consum d'alcohol a la via pública.


Quan els agents ja havien marxat del lloc, la sala de coordinació de la Policia Local va començar a rebre trucades que alertaven que al mateix lloc on s'havien denunciat als joves anteriorment hi havia dues persones que estaven llençant tanques d'obra enmig de la via.

Quan van arribar novament al lloc, els agents van trobar als dos nois anteriorment denunciats llençant tanques d'obra als carrils de circulació, actitud que va continuar malgrat la presència dels policies. 


Un grup de vianants alertaven als conductors de la presència de les tanques per evitar accidents. Els agents van arribar a trobar una bústia de correus que havien arrencat i que també havien llençat a la calçada.

En el moment en que els agents es van acostar als nois, aquests els van insultar i empentar, motiu pel qual van ser detinguts per un delicte de danys, un delicte per originar un greu risc per la circulació i atemptat a agents de l'autoritat. 

 

Participació