El CN Minorisa femení fa bons els pronòstics i guanya al CN Vallirana (12-4)

Les del Baix Llobregat van sorprendre als primers minuts avançant-se en el matrcador

El femení del CN Minorisa continua la seva bona marxa a la lliga
El femení del CN Minorisa continua la seva bona marxa a la lliga | Simón Noguera
Redacció
25 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:55h
El CN Minorisa femení es va imposar per 12-4, amb més dificultats de les previstes en el tram inicial, al CN Vallirana, tal com estava previst a priori.

Les del Baix Llobregat sorprenien a les de Peirón a l'inici del partit, aconseguint posar-se per davant i arribar a la meitat del primer quart amb empat a dos en el marcador. Després de reaccionar a la sorpresa inicial, les manresanes aconseguiren tancar el parcial en avantatge 4-2. Els gols de casa en aquest temps van ser de Peirón, Puerta i dos de Bisbal. Amb la lliçó apresa les minoristes s'apuntaren el segon quart 3-1, amb anotacions de Bisbal, dos, i Peirón.

El canvi de camp no va modificar l'orientació del partit: nou parcial per les de la riba del Cardener, 3-0, obra de Puerta, César i Bisbal, que sentenciava el partit. Amb 10-3 en el marcador s'entrava en els darrers vuit minuts de joc, que també van ser per a les bagenques, 2-1, gols de la pichichi Bisbal i la boia Muns.

Les amfitriones van rebre dues expulsions mentre que les visitants van ser castigades amb set exclusions i dos penals.

Parcials: 4-2, 3-1, 3-0, 2-1.

Alineació i golejadores del CN Minorisa:

L Puiggròs, R Solernou, M Fargas, G Gerschcovsky,  I Bianco, A Toribio, C Puerta 2, L Muns 1, J César 1, A Bisbal 6, I Peirón 2 i M Sala.