El CN Minorisa perd a Vallirana un partit més ajustat del que sembla (9-4)

Els manresans van perdre tots els parcials per la mínima

El CN Minorisa va perdre a Vallirana
El CN Minorisa va perdre a Vallirana | Simón Noguera
24 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:54h
El CN Minorisa va perdre 9-4 a la piscina del Vallirana. Malgrat que cada un dels períodes va ser anivellat i que els manresans no van baixar el cap en cap moment, els punts es van quedar a Vallirana.

El partit s'inicia amb avantatge bagenca. Mayol estrenava el marcador en superioritat, però els locals donaven la volta per arribar a la fi dels primers vuit minuts amb mínima avantatge 2-1.

El segon període va ser similar. Gol de l'empat de Masplà, i de nou resposta local amb dos gols que feien que s'arribés a l'equador del partit amb un 4-2 que ho deixava tot per decidir.

Després del canvi de camp, els de Vallirana van saber ofegar l'atac bagenc i amb un parcial de 2-0 posaven les coses molt difícils per als homes de Calvo.

Amb les coses difícils, els del cor de Catalunya van sortir a per totes i Puerta i Pelegrín anotaven els primers gols dels darrers vuit minuts, posant certa emoció al partit. Les coses, però, van tornar al seu lloc. Els del Baix Llobregat reaccionaven de nou per deixar el marcador final en 9-4, remuntant el bon inici del quart dels del CN Minorisa.

Arbitratge a càrrec de J Cisneros i B Perelló. Van assenyalar 2 exclusions i un penal a jugadors locals, per 8 exclusions i 2 penals als visitants.

Parcials: 2-1, 2-1, 2-0, 3-2.

Alineacions i golejadors:

CN Vallirana: O Romero, X Calomardo 1, P Augé, D Gomera, A Romero, P Martínez, J Grau 2, J Castaño 5, O Grau, A Núñez, N Ruiz i A Contreras.
CN Minorisa: I Prieto, ME Bianco, M Puerta 3, R Ruiz, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín 1, I Ruiz, E Masplà 1, Ll Mayol 1 i J Mendoza.