23
de novembre
del
2019
Actualitzat
a les
19:19h
El celler Abadal ha omplert la seva finca aquest dissabte amb la seva proposta d'experiència enogastronòmica i celebració avançada del Nadal amb l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, el seu consolidat mercat gastronòmic i nadalenc.
Els assistents han pogut gaudir d'una oferta variada de tastos i showcookings, entre les que han destacat la master class de caviar i vi, el showcooking a càrrec de l'Escola d'Hoteleria Joviat i el professor i sommelier Josep Pelegrín (millor sommelier de l'Estat 2016), el tast a quatre mans d'Abadal i LaFou amb Ramon Roqueta i Miquel Palau (enòleg d'Abadal), el tast dels sentits, el tast de varietats internacionals versus varietats autòctones dirigit per Meritxell Falgueras, la Nitro Experience o els clàssics com el tast de pernil i vins o el tast de formatges i vins.
La jornada ha comptat també amb dos concerts de música en directe, de Cèlia Vila i Victor Grané, i el grup Sommeliers farà gaudir als assistents amb un ampli repertori d'estils musicals.
Els assistents han pogut gaudir d'una oferta variada de tastos i showcookings, entre les que han destacat la master class de caviar i vi, el showcooking a càrrec de l'Escola d'Hoteleria Joviat i el professor i sommelier Josep Pelegrín (millor sommelier de l'Estat 2016), el tast a quatre mans d'Abadal i LaFou amb Ramon Roqueta i Miquel Palau (enòleg d'Abadal), el tast dels sentits, el tast de varietats internacionals versus varietats autòctones dirigit per Meritxell Falgueras, la Nitro Experience o els clàssics com el tast de pernil i vins o el tast de formatges i vins.
La jornada ha comptat també amb dos concerts de música en directe, de Cèlia Vila i Victor Grané, i el grup Sommeliers farà gaudir als assistents amb un ampli repertori d'estils musicals.