L'Ajuntament estudiarà apagar el generador de la pista de gel de la plaça Sant Domènec durant la nit

També avaluarà si la contaminació acústica que provoca el motor supera el màxim permès per la llei

22 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:56h
L'Ajuntament de Manresa mirarà si és possible apagar durant la nit el generador que manté la pista de gel de la plaça Sant Domènec en condicions òptimes per evitar les molèsties acústiques que pot generar als veïns de la zona. Cal recordar que la pista de gel és un reclam comercial de la UBIC que funciona des de mig novembre fins a mig gener.

Així va respondre el govern municipal la pregunta que Fem Manresa va formular durant el ple municipal d'aquest dijous. L'Ajuntament també farà una avaluació de la contaminació acústica que el generador causa durant la nit per valorar si supera el màxim permès que, tal i com recollia la pregunta dels anticapitalistes, és de 55 decibels en aquesta zona.

Finalment, també es crearà una comissió d'avaluació de l'impacte de la pista en l'acústica de la zona que farà l'anàlisi un cop finalitzada la temporada de Nadal.

Des de l'hivern de 2016 i durant les festes nadalenques la UBIC, amb el suport de l'Ajuntament i de col·laboradors, instal·la una pista de gel a la plaça Sant Domènec, que funciona tots els dies de la setmana durant dos mesos, des de mitjans de novembre fins a mitjans de gener.