Sant Vicenç de Castellet lliura els premis de la Nit de l'Impuls Empresarial

La trobada del teixit empresarial i comercial del municipi reconeix Lázaro Moya, Solpey, Bo de Debò, Robin W. Power i Multihogar Meliton Planell

Premiats durant la Nit de l'Impuls Empresarial de Sant Vicenç
Premiats durant la Nit de l'Impuls Empresarial de Sant Vicenç | AjSVC
Redacció
22 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:36h
L'auditori Maria Carme Grauvilardell de l'Espai Ateneu de Sant Vicenç de Castellet ha estat l'escenari aquest dijous d'una nova edició de la Nit de l'Impuls Empresarial. La trobada, que promou la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, ret homenatge al teixit empresarial i comercial del municipi. La vetllada ha comptat aquest any amb la intervenció de la coach Mònica Mendoza.

En el marc de la Nit de l'Impuls Empresarial, l'Ajuntament ha explicat als assistents la intenció que la Generalitat liciti les obres del vial d'accés a la C-55 en sentit sud el proper mes de gener una vegada Carreteres entregui el projecte durant les properes setmanes. En paral·lel, també es van avançar les millores previstes als polígons d'activitat econòmica a través d'una ajuda de la Diputació de Barcelona. I pel que fa al comerç i la seva promoció, l'Ajuntament estudia crear portes d'entrada i dibuixar itineraris comercials per facilitar les compres i els comerços.

Premis 2019

El punt culminant de la vetllada van ser els reconeixements d'aquest 2019 als projectes i persones dedicades al creixement del món empresarial i comercial de Sant Vicenç de Castellet. Lázaro Moya SL va ser distingida amb el premi a l'empresa amb les millors pràctiques en internacionalització i major responsabilitat social. La distinció a l'empresa local i de caràcter familiar amb més projecció exterior va ser per a Solpey SL. Bo de Debò SL es va endur el premi a l'empresa amb més política d'ocupació local, mentre Robin W. Power va ser reconegut com a emprenedor més innovador. Finalment, el premi per a l'activitat comercial o de serveis amb una trajectòria comercial de 50 anys o més va anar a parar a Multihogar Meliton Planell.