seguretat viària

Treballs de millora de la seguretat viària a diverses cruïlles de la ciutat

Les actuacions arrencaran diumenge en horari nocturn i tindran una durada d'una setmana

per Redacció , 22 de novembre de 2019 a les 15:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Secció de Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper diumenge 24 de novembre (nit), s'iniciaran els treballs del projecte de Millora de la Seguretat Viària de diferents cruïlles incloses a les actuacions del Pla d'Atropellaments 2018.

Actuacions consistents en la millora de la senyalització horitzontal actual, modificació dels estacionaments existents, senyalització de nous passos de vianants, senyalització d'aparcaments de motos abans de passos de vianants per millorar la visibilitat,... en els següents vials:


- Carrer Alcalde Armengou – carrer Lleida. Carrer Alcalde Armengou, entre els carrers Ginjoler i Poeta Mistral, i el carrer Lleida, entre la plaça Excursionisme i carrer Alcalde Armengou.
- Plaça 11 de Setembre

- Carrer Gaudí – carrer Foneria – carrer Sagrada Família. Carrer Gaudí entre els carrers Trieta i Viladordis.
- Carrer Sant Antoni Ma. Claret, entre els carrers Industria i Pare Clotet.
- Carrer Sant Joan de Déu, entre els carrers Oleguer Miró i Ctra. Pont de Vilomara
- Plaça Infants

Aquests treballs es realitzaran en horari nocturn a partir de les 22 h i en horari diürn per als treballs que impliqui zones d'estacionament.

És previst que aquests treballs durin una setmana.

 

Participació