El tradicional tast de caves i xocolates de la Confraria tindrà lloc al restaurant Mirador de Montserrat

Se celebrarà el proper dijous, 28 de novembre, en el marc d'un sopar que començarà a les nou del vespre

NacióManresa
22 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:17h
Copes de cava
Copes de cava | CR Cava
La Confraria de Vins del Bages ja ho té tot a punt pel darrer tast de l'any. Un tast que si bé precedirà les festes de Nadal, tindrà un protagonista que és un denominador comú en totes les celebracions: el cava. En aquest cas, concretament, serà el de la Bodega Rimarts, a Sant Sadurní d'Anoia, que, des de l'any 1987 i fins ara, elabora caves d'alta qualitat -prescindint de tota metodologia moderna- amb la voluntat de "satisfer els paladars més exigents de tot el món", manifesten els propietaris del celler.

El tast en qüestió es farà en el marc d'un sopar que tindrà el proper dijous, 28 de novembre, al restaurant Mirador de Montserrat de Santpedor, i que començarà a les nou del vespre. Com cada any, l'àpat clourà amb un tast de xocolates del mestre artesà Enric Rovira, que té el seu obrador a Castellbell i el Vilar.

Les inscripcions per al tast i el sopar estaran obertes fins al 25 de novembre. El preu per als socis de la Confraria és de 35 euros i per els que no ho siguin, de 50. Per a confirmar l'assistència i fer el pagament, cal fer-ho a través d'aquest enllaç.
Arxivat a