Últims dies per participar en la 18a edició del Premi Simeó Selga

El termini per presentar propostes està obert fins al dia 30 de novembre

Representants de la residència Sagrada Família recollint el xec de l'última edició del Premi Simeó Selga
Representants de la residència Sagrada Família recollint el xec de l'última edició del Premi Simeó Selga | Rotary
Redacció
22 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:35h
Fins al divendres 30 de novembre està obert el termini per participar en la 18a edició del Premi Simeó Selga, un guardó que convoca el Rotary Club de Manresa-Bages i que contribueix a fer realitat projectes d'interès social impulsats per entitats i associacions de la comarca. El Rotary Club de Manresa-Bages anima les associacions del Bages de caràcter cultural, assistencial, esportiu o de característiques similars a presentar la seva candidatura.

Les propostes es poden fer arribar a través del correu electrònic info@rotarymanresabages.org. Un jurat integrat per representants de diferents institucions del territori serà l'encarregat d'escollir el projecte guanyador. El premi es lliurarà en el decurs de la Gala Simeó Selga, que tindrà lloc el diumenge 12 de gener de 2020 al Teatre Kursaal de Manresa.

D'aquesta manera, el Rotary Club de Manresa-Bages dona continuïtat a la gala en homenatge al pediatre i activista manresà Simeó Selga, que es va celebrar per primera vegada el gener passat com a relleu del Concert de Reis. El premi estarà dotat amb els beneficis que es generin en aquesta gala, que va tenir molt bona acollida i que s'organitza conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa.

Gràcies al Premi Simeó Selga, en edicions anteriors han fet realitat els seus projectes l'Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l'Associació Misteriosa Llum, l'ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles, els Tallers Musicals d'Avinyó, el Banc dels Aliments de Manresa, l'Associació Síndrome d'Asperger de la Catalunya Central, l'Associació per a la Reeducació Auditiva dels Nens Sords – ARANS, la Comunitat de Sant Egidi, Els Carlins, AMPANS, #Invulnerables, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès en dues ocasions i la residència del barri de la Sagrada Família de Manresa.

Simeó Selga Ubach (Manresa, 1914 – 2010), va ser un dels manresans més destacats del segle XX i inicis del XXI. La seva llarga trajectòria i el compromís amb la família, les persones, la llengua i el país, li van fer desplegar una intensa activitat en molt diversos àmbits, entre els quals la pediatria i l'assistència sanitària, la pedagogia, la dinamització social i cultural, la política, les tradicions i el folklore, les arts i les lletres, la història i el patrimoni cultural.

Es poden consultar les bases completes de la convocatòria d'enguany en aquest enllaç.