Sant Vicenç de Castellet inaugurarà dissabte el Camp municipal de futbol les Roques

El nou camp té unes mides reglamentàries de 90 x 45 metres, és de gespa artificial de darrera generació i compta amb dos edificis de serveis

Camp de futbol les Roques de Sant Vicenç de Castellet
Camp de futbol les Roques de Sant Vicenç de Castellet | DdeB
Redacció
22 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:13h
Sant Vicenç de Castellet ha estrenat aquesta temporada les noves instal·lacions del Camp de futbol municipal les Roques, fruit d'unes obres de remodelació integral de l'espai. Dissabte, a les quatre de la tarda, tindrà lloc la inauguració institucional d'aquesta infraestructura esportiva, finançada amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El nou camp té unes mides reglamentàries de 90 x 45 metres, és de gespa artificial de darrera generació i compta amb dos edificis de serveis. El primer acull una sala de reunions, un local per a l'entitat, l'espai d'administració, una sala d'infermeria i una de fisioteràpia. El segon edifici incorpora dos vestidors de futbol 11, quatre de futbol 7, i dos per als àrbitres. El camp disposa també d'una terrassa amb espai de bar i una nova graderia amb capacitat per a unes 300 persones.

A nivell del terreny de joc hi ha un espai de magatzem, lavabos i també les dependències per a la instal·lació i serveis de tot l'equipament.