El Manresa FS rebrà el Ripollet amb la voluntat de tornar a sumar victòries

El partit es disputarà dissabte a la tarda al Pujolet

Redacció
22 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:02h
El Manresa FS rebrà el Ripollet aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al Pujolet, un equip recentment ascendit de categoria i que, a hores d'ara, és tercer per la cua a la classificació, ocupant plaça de descens amb 10 punts.

El Ripollet no coneix la victòria encara com a visitant i compta gairebé totes les visites per derrotes (6-5 a Barceloneta, 4-3 a Unión Santa Coloma, 6-3 a Escola Pia, 6-2 a Calvià Palma i un únic empat a Salou per 2-2). A casa, però, mostra la seva millor cara i ha guanyant els tres darrers partits disputats al Joan Creus, amb triomfs davant Dènia, Pallejà i Cerdanyola. A l'inici del campionat domèstic, però, no va començar amb bon peu i va deixar que els tres punts volessin cap a Lleida i Mataró. En el balanç golejador, n'ha anotat 40 i n'ha rebut 47, mentre que el Manresa FS registra una igualtat màxima centrada en els 38 gols.

El Manresa FS, per la seva banda, ve de caure derrotat a Lleida per la mínima (3-2) i necessita altre cop sumar els tres punts per començar a recuperar la zona mitja alta de la taula. La classificació està molt concentrada en quant a punts, les diferències són mínimes i tots els equips estan a tir dels seus objectius. Els homes de Sito Rivera han entrenat amb absoluta normalitat aquesta setmana, sense que s'hagi produït cap lesió ni baixa a excepció de la ja coneguda de Carlos Corvo, qui segueix treballant en la seva recuperació.