El monòleg «Nenes i nens», protagonitzat per Anna Sahun, farà parada dissabte a Sant Fruitós

Es podrà veure al Teatre Casal Cultural i començarà a les nou i cinc minuts del vespre

Anna Sahun interpreta «Nenes i nens»
Anna Sahun interpreta «Nenes i nens» | Promocional
NacióManresa
21 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:22h
Aquest dissabte, 23 de novembre, el Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós acollirà l'obra de teatre Nenes i nens, una adaptació del monòleg Girls and Boys de Dennis Kelly dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Anna Sahun que, a través d'un missatge eminentment feminista, qüestiona l'equilibri de poder entre els sexes.

Nenes i nens explica la història d'una dona emprenedora, valenta, que no acota el cap davant les adversitats. Va conèixer el seu marit fent cua en un vol d'Easyjet i d'entrada li va caure fatal. Però va resultar ser un paio espavilat amb qui va acabar tenint dos fills. La petita vol jugar a arquitectes i construeix edificis de fang, el seu germà li bombardeja perquè "s'hi han amagat els terroristes".

Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l'home de qui et vas enamorar és l'home equivocat.

Nenes i nens es podrà veure al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós aquest dissabte, en una única funció que començarà a les nou i cinc minuts del vespre. Les entrades, que si es compren anticipadament tenen un preu de 10 euros i si s'adquireixen el mateix dia de la funció valdran 12, es poden reservar per internet (a través d'aquest enllaç) o anant presencialment a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós, a l'espai NexeJove o a la biblioteca municipal.