Els mecànics del Bages es reuniran per primera vegada, dilluns, a Sallent

És una trobada organitzada per la Unió d'Empresaris d'Automoció de Catalunya (UEAC)

Els mecànics es reuniran dilluns a Sallent
Els mecànics es reuniran dilluns a Sallent | EuropaPress
Redacció
21 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:08h
El proper dilluns 25 de novembre, els mecànics de la comarca del Bages es reuniran per primera vegada a Sallent en una trobada organitzada per la Unió d'Empresaris d'Automoció de Catalunya (UEAC). Aquesta iniciativa innovadora, té com a objectiu que els tallers expressin les seves inquietuds i dubtes i que puguin rebre assessorament de forma directa per part del gremi. 

A més, la jornada tractarà temes d'interès pels mecànics, que en moltes ocasions es troben perduts davant les normatives i inspeccions d'Indústria. És per això, que la UEAC els farà un recordatori de quines són les seves obligacions com a empresaris i els documents i/o tràmits que han de realitzar per tal de portar les seves empreses al dia. 

A la mateixa trobada, experts en diferents temàtiques parlaran d'assumptes importants com les actuacions davant de possibles denúncies, quines són les assegurances que ha de tenir el taller, o les garanties de reparació. El gremi s'ocupa de facilitar la part més burocràtica del dia a dia del taller, per tal que l'empresari només s'hagi de preocupar de la seva feina.

L'acte es durà a terme a les 8 del vespre a l'Hotel Mas de la Sala de Sallent i després de la sessió informativa, els assistents gaudiran d'un sopar a peu dret on podran seguir debatent sobre les qüestions tractades d'una manera més distesa. Aquest format ja funciona a moltes comarques de Catalunya, i permet que els professionals del sector es puguin conèixer i compartir les seves preocupacions i experiències.