La Bell Race a la muntanya del Cogulló clourà el circuit de curses del campionat Maqui

Tindrà lloc el proper diumenge sortint del Mas de la Sala

La Bell Race tornarà a pujar a la muntanya de sal
La Bell Race tornarà a pujar a la muntanya de sal | 365 Store
Redacció
21 de novembre del 2019
Actualitzat a les 21:22h
Diumenge tindrà lloc la cursa de la campanya Bell Race que porta els corredors a pujar al punt més alt de la muntanya de sal del Cogulló, a Sallent, en una prova que els organitzadors han intentat dibuixar sobre un recorregut el més vertical possible.

Els corredors tindran dos formats de cursa, un de 10km i un altre de més de 15km, tenint en compte que el recorregut final és sorpresa. En aquesta edició es repeteix una part del traçat, però té trams nous que no es publiquen i que els corredors i corredores descobriran el mateix dia 24 de novembre. La cursa tindrà zones tècniques de baixades i pujades, trams molt relliscosos pel fang, trams verticals on hi haurà cordes per ajudar-se, trams amb rocs, i zones boscoses molt tancades. Es tracta d'una proposta de cursa maqui per a aquells que els hi agraden els reptes i descobrir entorns no tan transitats.

La cursa comença la es 10 del mati des de l’Hotel del Mas de la Sala. Les inscripcions es poden fer online, i tenen un preu de 15 euros. Les inscripcions el mateix dia de la cursa tenen un recàrrec de 5 euros. Amb la inscripció està inclosa una samarreta de record, una bossa obsequi i un esmorzar de forquilla gràcies el restaurant del Mas de la Sala. El mateix dia també hi ha sorteig material esportiu i se celebra el final de festa i lliurament de premis de les tres curses del Campionat Maqui.