El Passeig Pere III serà diumenge el cor de la marxa atlètica catalana

Ja hi ha 125 atletes inscrits al 13è Memorial Enric Villaplana

Sortida del Memorial Enric Villaplana de 2018
Sortida del Memorial Enric Villaplana de 2018 | CAM
Redacció
20 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:34h
El Passeig Pere III viurà aquest diumenge el 13è Memorial Enric Villaplana de marxa atlètica. La matinal esportiva s'iniciarà a les 10 del matí amb la prova sub16 i es tancarà al voltant del migdia amb la prova absoluta. Com ja es habitual, la prova reunirà als millors especialistes catalans.

Aquest any no hi haurà la presència de la marxadora de l'Avinent Manresa Mar Juárez, que es troba concentrada a Sudàfrica per preparar els importants compromisos que té per al 2020. 

Cal destacar la participació del guanyador de la darrera edició, el marxador de l'AACatalunya Mario Viñas -vigent campió de Catalunya de marxa en 20km-així com de Marc Guerrero (ISS-L'Hospitalet), subcampió català en 20km aquest 2019.

En l'apartat femení, destaca la presència de Mireia Urrutia (CA Canaletes), 6a en el Campionat d'Europa sub20 disputat aquest 2019 a Boras (Suècia) i subcampiona d'Espanya de 10km marxa en ruta sub20 d'aquest 2019.

El circuit serà el que Manresa té homologat per la Federació Catalana d'Atletisme per aquest esdeveniment, amb un traçat de 1000 metres en el que els marxadors i marxadores hauran d'anar donant voltes fins a complir amb la distància de les seves respectives proves.
 
A dia d'avui, hi han inscrits 125 marxadors. Les inscripcions es tancaran aquest dijous a la mitjanit.