El govern de Sant Fruitós diu que no renunciarà a l'skatepark i critica que JxSF «s'apropiï» de les seves propostes

Joan Carles Batanés assegura que "no només farem la pista per als joves sinó que també tenim previstes mesures per augmentar la vigilància al municipi"

​GfP avisa que no renunciarà a l'skatepark i critica que Junts «s'apropiï» propostes en matèria de seguretat
​GfP avisa que no renunciarà a l'skatepark i critica que Junts «s'apropiï» propostes en matèria de seguretat | Estefania Escolà
NacióManresa
20 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:37h
L'equip de govern de Sant Fruitós de Bages, de Gent fent Poble, reitera que l'anunci de construcció d'un skatepark al municipi continua en ferm i que està previst que la licitació de les obres s'iniciï "en breu" perquè a finals de la primavera de l'any vinent es pugui inaugurar.

En aquest sentit, i responent al comunicat emès des de Junts per Sant Fruitós, els de Gent fent Poble volen deixar clar que "no només farem la pista per als joves sinó que també tenim previstes mesures per augmentar la seguretat al municipi".

De fet, des de l'equip de govern han instat la formació liderada per Vicenç Llorenç "a dedicar uns minuts a llegir la premsa comarcal", perquè "aquesta proposta que ells s'han apropiat" d'intensificar la vigilància policial al municipi, "arriba tard i copiada". "Per no malgastar el temps amb escrits estèrils", diuen els de Gent fent Poble, "animem Junts per Sant Fruitós a parlar amb el Conseller d'Interior, Miquel Buch, que és del seu propi partit, perquè li traslladin la preocupació".

Des del govern encapçalat per Joan Carles Batanés asseguren que a la proposta de llocs de treball per l'any 2020, "ja està prevista la creació de dues places noves d'agents de la Policia Local", i que durant aquest 2019 "ja s'han aprovat les bases per ocupar la plaça de Sergent de la Policia".

Alhora, la formació també recorda que està previst que durant l'any 2020 es col·loquin cinc noves càmeres lectores a La Rosaleda, a Torroella de Baix i als accessos al poble des de la carretera de Berga. En aquesta mateixa línia, els de Gent fent Poble manifesten que, segons dades aportades per Mossos d'Esquadra, "des de l'octubre de l'any passat, que es van instal·lar les càmeres, el descens dels robatoris a tot el municipi ha estat del 28%".