Violència masclista

La Setmana contra la violència de gènere de Súria inclourà nous actes participatius

Hi haurà una xerrada, tallers i carpes temàtiques, amb la participació de diferents serveis municipals i col·lectius de la vila

per Redacció, 19 de novembre de 2019 a les 20:19 |
La Nau de Ca l'Agut acollirà aquest dissabte 23 de novembre les activitats centrals de la Setmana contra la violència de gènere de Súria, amb nous actes al voltant de la lectura del manifest, la tradicional encesa d'espelmes i actuacions musicals. El programa de la Setmana es completarà amb una visita a Girona, que tindrà lloc dimarts 26 de novembre, i l'exposició ‘No és no' a la Biblioteca Pública entre els dies 20 i 27 de novembre.

Les activitats d'aquest dissabte 23 de novembre començaran a les 17.00 h i consistiran en una xerrada, tallers i carpes temàtiques, amb la participació de diferents serveis municipals i col·lectius de la vila. Aquest canvi de format és una de les principals novetats d'aquesta nova edició de la Setmana, que manté el seu objectiu principal d'estendre la sensibilització social contra la violència masclista.


Com en anys anteriors, la lectura del manifest serà a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Formació d'Adults. Posteriorment es farà l'encesa d'espelmes i una actuació musical d'alumnes de l'Escola Municipal de Música.

Enguany també ha estat reforçat el caràcter transversal de les activitats programades. D'aquesta manera, l'organització de la Setmana cont ra la violència de gènere és a càrrec de les àrees d'Igualtat, Joventut, Benestar Social i Solidaritat de l'Ajuntament, amb el suport del Consell Comarcal del Bages i el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Bages i la col·laboració de l'Escola Municipal de Formació d'Adults, Casal de Joves i Punt d'Informació Juvenil (PIJ), Escola Municipal de Música, Institut Mig-Món, Casal de la Dona, Biblioteca Municipal, Mossos d'Esquadra, grup de dones Sense Dones no hi ha Revolució, grup de joves El Punt Lila i el grup local Song Dealers.


Programa d'actes

 

Participació