Junts per Sant Fruitós reclama més policies locals per combatre els robatoris a cases

La formació demana que es posposi la construcció de l'skatepark al polígon Riu d'Or i s'inverteixin els diners en més seguretat

El portaveu de Junts per Sant Fruitós, Vicenç Llorenç
El portaveu de Junts per Sant Fruitós, Vicenç Llorenç | Pere Fontanals
Redacció
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:45h
Junts per Sant Fruitós demana al govern municipal que aposti per ampliar la plantilla de la policia local o, si més no, que apliqui una fórmula de vigilants municipals per combatre els robatoris en domicilis, després d'un cap de setmana en que la urbanització de les Brucardes ha patit cinc assalts, dos d'ells en grau de temptativa. El govern municipal ha reclamat a la Generalitat un enduriment de la legislació per a aquests casos.

La formació considera "del tot insuficient" que només una patrulla i dos agents facin el torn de nit en "un municipi que té més 22 km2, cinc nuclis de població diferents, cases aïllades i un gran nombre de polígons". També posa sobre la taula que Torroella de Baix i la Rosaleda no tenen un sistema de càmeres de vigilància, com en les altres urbanitzacions, i que "no s'han posat pilones retràctils ni s'han pres mesures en totes les urbanitzacions per il·luminar millor les zones més vulnerables o amagades".

Per contra, Junts per Sant Fruitós retreu al govern que ara es gasti gairebé sis-cents mil euros en construir un skatepark al polígon Riu d'Or, quan "la inversió en seguretat hauria de ser prioritària". Per això demana que "posposi aquest projecte" i destini els diners a millorar la seguretat.