Després de l'èxit de la preinauguració, Silenci obre dissabte les portes

Aida Pla Genobart
28 de novembre del 2009
576_1259399533IMGP2400
576_1259399533IMGP2400

Avui, dissabte, s'inaugura Silenci. Carles Costa

La nova sala Silenci, situada al polígon dels Trullols de Manresa, s’inaugura avui com a nova oferta d’oci, cultura i serveis a la ciutat. Silenci és una sala de festes polivalent de dues plantes, una d’elles amb escenari per concerts, i una terrassa que s’obrirà a l’estiu. En total són quatre sales on al llarg de les nit de cap de setmana faran sonar músiques d’estils diferents.

Així, la nova sala obra les portes avui. L’entrada serà per majors de 18 anys i gratuïta fins les 2 de la matinada, passada aquesta hora costarà 12 euros.

A més de la inauguració d’avui, ahir es va poder celebrar una pre-inauguració per agrair a la gent que ha ajudat i participat en el muntatge de Silenci. Les quatre sales del nou local es van omplir de gent que va poder gaudir d’una copa de cava i bombons. Els assistents han pogut veure els diferents ambients. A la planta de baix, la Sala Silenci ofereix música de grans èxits actuals, és la més gran de totes les sales, té quatre barres, un escenari i quatre projectors; i la Sala Tubu, de música pop rock nacional i música comercial, disposa d’una barra de copes, un projector i les escales d’accés a l’altre planta. Les dues sales restants se situen a la primera planta, espais que estaran obert de dijous a diumenge, es tracta de la Sala Chill, que funcionarà com a bar de copes, i la Sala Vinil on podrà escoltar-se música pop rock internacional i grans èxits del 80 i 90.

A part, a l’entrada de Silenci, s’hi ha pogut veure la furgo que recorrerà la comarca anunciant el nou local. A través d’internet o bé per votació els interessats podran proposar noms per batejar aquest vehicle.

Silenci serà a parti d’avui una nou espai que oferirá oci, cultura i serveis a la ciutat de Manresa. Com a discoteca i bar de copes obrirá de dijous a diumenge, vigílies de festius i dates assenyalades. A part d’això, Silenci també està treballant en un programa de concerts i espectacles que preveu fer entre setmana, comtempla el lloger d’espais a empreses i particulars i ofereix càtering per esdeveniments diversos.

La iniciativa ve de mans d’un grup d’empresaris bagencs i la instal•lació té una capacitat total per a més de 1.600 persones.