La Banda de música de Cardona oferirà dissabte un concert a l'Auditori

Dins la programació dels Batecs Culturals que es realitza a l'auditori Valentí Fuster

La Banda de música de Cardona
La Banda de música de Cardona | Promocional
Redacció
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:31h
El proper dissabte 23 de novembre a dos quarts de nou del vespre (20.30h) dins la programació dels Batecs Culturals que es realitza a l'auditori Valentí Fuster de la vila ducal, la banda de Cardona farà un pas més en la seva trajectòria, estrenant un concert de producció pròpia on ens volen convidar a fer un viatge musical i il·lustrat al voltant del món. La volta al món en 15 cançons, que es com s'ha anomenat aquest nou projecte, comptarà amb la intervenció a escena de l'artista solsonina Anna Terricabras (@volianna) que mitjançant les seves il·lustracions representarà en directe la música que ens conduirà en aquest imaginari viatge a través de l'espai i del temps. En el concert hi haurà també la participació del cantant cardoní Bernat Barat.

Ja fa més de quinze anys, la Banda de música de Cardona ha anat fent créixer el seu projecte musical, tan poc habitual a la Catalunya central. On inicialment uns quants músics de diferents edats i diversa formació musical van veure una oportunitat per a tenir una formació estable per amenitzar les festes tradicionals de Cardona i mantenir el seu ric patrimoni musical, ara s'hi apleguen gairebé una vuitantena de músics, des d'alumnes de l'escola de música de Cardona i d'altres localitats properes, fins a d'altres que s'hi van iniciar essent nens i ara ja son professionals.

És habitual veure-la participar a tots els actes festius de Cardona, però també amb diferents formacions a les funcions dels Pastorets de Cardona o de la representació històrica teatral Viurem lliures o morirem que es representa a la col·legiata del castell de Cardona rememorant els fets de 1714.
Arxivat a